O nama

KREŠIMIR d.o.o. tvrtka je koja se bavi proizvodnjom svježe mase betona s osnovnim ciljem održavanja kvalitete koja će u cijelosti ispuniti zahtjeve naručitelja naših proizvoda i usluga. Tvrtka je počela sa radom 1993. godine u Slavonskom Brodu i od tada uspješno posluje. Sjedište društva nalazi se na adresi Nikole Zrinskog 65, Slavonski Brod, a proizvodni pogoni-betonare nalaze se na dvije lokacije – Slavonski Brod i Nova Gradiška.

Betonara Slavonski Brod
Betonara Nova Gradiška

Proizvodni pogon Slavonski Brod s laboratorijem za kontrolu kvalitete smješten je na adresi Sjeverna vezna cesta bb. Posjeduje suvremeno, računalno upravljanje, postrojenje kapaciteta 85m3/h za proizvodnju svih vrsta svježeg betona.

Proizvodni pogon Nova Gradiška proizvodnog kapaciteta 105m3/h nalazi se u Industrijskom parku Nova Gradiška- Industrijski odvojak III/3.

Kapacitet i tehničke mogućnosti naših proizvodnih pogona udovoljavaju svim potrebnim zahtjevima naručitelja naših proizvoda i usluga. Proizvodimo sve vrste betona , od jednostavnih do najzahtjevnijih marki i receptura . Uz proizvodnju betona vršimo uslugu prijevoza betona, pumpanja betona, prijevoza rasutih tereta cisternama i prijevoz kiperima . Vozni park koji djeluje u sastavu proizvodnog pogona omogućuje nam da isporuke betona obavimo u zahtijevanom roku, brzo i kvalitetno.

Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju !